Sund eller Fanatisk?

Veninde Hygge i Stor Stil

13

1415

 

Det har stået på veninde hygge, hele dagen lang, med lækre fyldte chokolader, karameller, nyt tøj, burger, pomfritter og selv forkælelse uden lige!
I min by har vi en lille butik ved navn Livida, og hold da op hvor var det et lækkert besøg. Det var en rigtig lille retro butik, med flotte unikke møbler, hjemmelavet chokolade, karameller, italiansk is, organisk kaffe og meget meget mere.
Vi kom også forbi et par søde skilte, som jeg syntes passede vældig godt på mig:
17Hvis de ikke havde været så dyre, ville jeg nok have hapset en med hjem, men det må blive en anden dag!
Det er meget sjældet, at jeg kommer ud og virkelig bare forkæler mig selv, med gode hud produkter, tøj og hvad det ellers kan være, men det blev da til en tinted day crem, fra nielens jord, en ny pung, og lidt lækkert chokolade fra den søde lille retro butik!
Det var så meningen, at vi ville have smuttet en tur på byens organiske café, men køkkenet lukkede desværre kl 15, så det måtte blive til en anden dag.
Vi drog istedet på en lidt mere fed café, hvor vi bestilte en ordenlig smasket burger med gode gammeldags pomfritter. Jeg fik en milkshake til, da jeg ELSKER at dyppe mine pompoms nede i det! Er det egentlig mærkeligt, eller er der nogle er jer, som også gør det? Jeg syntes i hvert fald, at det smager super skønt, men kunne ikke undgå et snerpet og uforstående blik, fra veninden :p

18I næste uge drager jeg mod København, hvor det ellers bare skal stå på en hel uges selv forkælelse og fedme, på alle byens restauranter! Jeg skal virkelig bare æde mig fed i sandwichtes, kage, kinesisk mad og sushi. 🙂
Der vil komme et blogindlæg d. 12 juli, når jeg er kommet hjem, omkring min oplevelse af ugen i en helhed, og af storbyens travlhed, men ellers ville i nok også kunne følge lidt med på Instagram.
Det var bare et lille hurtigt oplæg og opdatering på mit sølle lille liv! haha
Nyder i jeres ferie, og hvad er jeres sommer planer? 🙂
Knus herfra 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Sund eller Fanatisk?