Smoooothies

En Ny Måde at Tænke På

Det bekymre mig, hvor lidt mennesker ved om ernæring. Medierne er ligeglade med vores sundhed, de bekymre sig kun om at sælge nemme løsninger og mirakler, der kan gøre dig tynd på 0,5. De bekymre sig om salg. Om penge… Og alligevel basere vi mennesker, vores livsstil omkring hvad medierne har at promovere, selvom de fleste indflydsrige fabrikker og virksomheder, ikke engang er faglærte i ernæring og motion!
Virksomhederne ved hvad der sælger.. Et quick fix.. Lad os indse det! Vi ville jo alle, eller stort set alle, vælge den hurtige løsning, den nemme løsning, når det gælder vores vægt, hvis det var en oprigtig mulighed! Vi er så optagede af hvordan vi ser ud udenpå, at vi helt glemmer at vægte hvad der egentlig betyder noget! Vi glemmer at fokusere på vores sundhed, og bliver helt forblændet i det narcissistisk sind om, at vi skal se så slanke eller muskuløse ud som muligt, og være så højt præsentabel, som overhovedet muligt, på den korteste tid muligt.
Vi investerer vores eget liv, i pulver produkter som dem nupo og allévo sætter på hylderne bare så vi kan opnå en hurtig sommer krop (Du kan læse mit tidligere indlæg mm omkring sommerkrops idealer mm HER), uden rigtig at skulle rykke en finger! Men sandheden er den, at du bare ender op med en sulten mave, forkludret stofskifte og flere kilo end du startede ud med. Du kan prøve hver eneste diæt i bogen, men du vil altid ende ud med disse resultater.
Og angående muskelmasse, ville det nok være en anden vej man tog, end lige pulver produkter..

26((don’t ask about the t-shirt, jeg har ingen anelse om, hvad jeg tænkte på x) føj, hvor er den grim hahaha!))
For kun et halvt år siden, besluttede jeg mig, at det skulle være helt slut med dumme internet diæter, quick-fixes og endeløs cardio. Jeg løb og løb og løb, for at forbrænde den mad jeg havde indtaget, plus mere. Jeg brækkede mig, for at få skyldfølelsen af at have spist, ud af min krop osv osv.
Den tankegang, den livsstil jeg havde gang i, var direkte livsfarlig og jeg ønsker den ikke på nogen.
Dette indlæg handler ikke om, at skabe opmærksomhed eller tiltrække medlidenhed, men for at forklare, hvad en ændring i ens tankegang kan gøre. Der er ingen magisk pille og ingen specielle rutiner, til et positivt sind og selvværd. Det er forskelligt for alle, hvordan man når der hen, men det vigtigste er at tage skridtet, være stærk og tro på sig selv.
Jeg er stadig følelsesmæssigt præget, af den tid, og bare at skrive omkring alt dette, bringer tåre frem, for det er virkelig ikke sjovt, at leve dag til dag, med et had og en følelse af, ikke at være tilpas i sin egen krop, men det bliver bedre!!
Det er ikke bare en process der sker fra en dag til den anden, men dag til dag til dag. Det er en daglig kamp, og du vil altid have dage der er værre end andre, men det vigtigste er at du er stærk nok, til ikke lade det spiralere ind til et stort mørkt hul inde i dig selv.

Jeg er et sted i mit liv nu, hvor jeg kan have dårlige dage, uden det nedlægger mig, jeg er 100 procent tilpas i min krop, glad og stolt over den person jeg er, selvom jeg godt kan være rimelig forvirrende og fucked, men hvem kan ikke det? Jeg acceptere mine fejl, i stedet for at prøve på at ændre dem, og gøre mig selv til noget jeg ikke er.
27
Det er seriøst den dejligste følelse, at være fuldkommen ligeglad med, hvad andre tænker! Før i tiden kunne jeg ikke engang side ned, uden at støtte mig på mine tær, så mine ben ikke splattede ude, jeg sugede maven ind, selv i en stor t-shirt, og nu kan jeg gå rundt med min lille ven, nederst på min mave (min delle), jeg kan gå i crop tops, side ned i dem og være ligeglad med, at jeg får en rulle, jeg kan være afslappet med mine store lår, selv når de splatter ud på sædet 🙂
Ikke bare det, men jeg træner faktisk fordi det gør mig glad, og jeg overgør det ikke til det punkt, hvor det gøre mere skade end gavn. Jeg kan bulke op, og tage kg på, uden at det gør mig noget. Jeg træner for følesen af at være stærk, og elsker at kunne ændre og skabe min krop, på en positiv og fed måde, men stadig elske mig selv hele vejen igennem, lige meget hvilken størrelse det så end måtte være!jj

Hvis du læser dette, og er et sted i dit liv, hvor du ikke er tilpas med dig selv, så vil jeg pointere, at det altså bliver bedre! Du er smuk, lækker, sød, dejlig, stærk og alt indimellem! Du er dig, og det er fandme noget af det bedste du kan være bæbs! Komplimenter dig selv, anerkend dig selv for selv de mindste ting, og husk på at der er en forskel på selvværd og egoisme! Det er altså okay, at være glad for den man er, og sige F*CK til janteloven!! 
Og nu kommer jeg til at lyde sentimental og helt kliché agtig, men nyd hver dag som om det din sidste, hver taknemmelig for de mindste ting i din hverdag,  vær opmærksom på de omkring dig og gør de ting der gør DIG lykkelig! Selv det mindste, kan være med til at gøre dit liv 1000 gange bedre! Smil selvom du er bange for det ser dumt ud, grin selvom du måske har et specielt en af slagsen, sig hvad du mener, udtryk dig selv, ik brug tid på at prøve at få mennesker til at elske dig, men brug tid med de som allerede gør, vær højlydt og ik vær bange for at skabe opmærksomhed på dig selv, folk vil dømme og snakke ligegyldig hvad, så du kan ligeså godt, gøre de ting der gør dig glad, mens de gør det ♥ 
OG det vigtigste af alt, spis det mad der er sundt, og gør dig sund og stærk, men også nyd dit chokolade, bland selv slik, lakrids eller hvad det ellers kunne være! Jeg indrømmer da gerne, at et stykke ikke altid er nok, og tit ender med at spise hele pladen af mit mørke chokolade! Det vigtigste er, at du ikke banker dig selv oven i hovedet, og bare kommer videre fra det.

Klap i din dejlige mås, og god dag herfra 

 

 

1

  • Jeg er VILD med det her indlæg! Meget relevante og utroligt interessante synspunkter som jeg kun kan erklære mig enig i! Ingen hurtige løsninger tak!

    Anna – wonderwomanwannabe.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Smoooothies