En Ny Måde at Tænke På

Erika’s Gulerods Boller

30 31 32 33

Ingredienser: 24 boller

50 g gær
3 tsk havsalt – 15 g ca
7 dl vand
0,5 dl olie
100 g fuldkorns hvedemel
50 g grahamsmel
50 g havregryn
250 g gulerødder
900 g hvedemel

Fremgangsmåde:

Smulder gæren i en skål og drys salt over. Kom lunken van ved, og rør til gær og salt er opløst.

Kom olie, fuldkornshvedemel, grahamsmel og havregryn i, og rør rundt. Riv gulerødderne og kom også dem i.

Tilsæt lidt efter lidt hvedemel, og ælt dejen godt igennem. Lad dejen hæve et lunt sted 30 minutter.

Form boller af dejen, og stil dem på en bageplade med bagepapir. Lad bollerne efterhæve ca. 20 minutter.

Tænd ovnen på 200º varmluft. Bag bollerne 12-14 minutter. (Bollerne er færdige, hvis de lyder hule, når du banker dem under bunden.

I må meget gerne hashtagge #erikasopskrifterpåprøve , hvis i får prøvet nogle af mine opskrifter 🙂

Klap i jeres mås, og god dag

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

En Ny Måde at Tænke På