Koblet Af

Chicken Alfredo

1 2

Ingredienser:

  • 350 g pasta
  • 3 store bagte kyllingbryst, revet med en gaffel
  • 1 omgang Alfredo Sauce (se forneden)
  • 150-200 g mozzarella ost

Til saucen:

  • 2 spsk olivenolie
  • 4 stk frisk hvidløg
  • 3 spsk mel
  • 1 kylling bouillon terning blandet med vand.
  • 75 g parmasanost
  • 1 (cup) mælk
  • salt og peber

Fremgangsmåde:

  1. Forvarm ovnen til 180°C
  2. Kog pastaen i en stor gryde, godt med salt (men selvfølgelig ikke for meget)
  3. Bag kyllingen og riv den fra hinanden med en gaffel.
  4. Dræn pastaen, læg det ovet i en skål og tilføj kyllingen og alfredo saucen. Forsigtigt blander du du alt ind i hinanden.
  5. Hæld halvdelen af pastablandingen over i et ovnfastfad og drys mozzarella ost over det. Hæld så resten af pastaen over og gentag.
  6. Bag i ca 20 min, indtil at osten er smeltet og lige er begyndt at blive en smule gylden på toppen.

Fremgangsmåde til saucen:

  1. Varm olivenolien op i en lille gryde, på medium varme. Tilføj hvidløg, og lad det simre i et minut. Drys mel i og rør rundt i et halvt minut, indtil det er blandet sammen.
  2. Bland bouillonterningen med vandet, og hæld det forsigtigt over i gryden. Pisk mælken i, og bliv derefter ved med at piske indtil saucen er begyndt at tykne. Når saucen er tyknet blandet du parmasanosten i med salt og peber. Ha en konstant omrøring nede i gryden, men gør dette stille og roligt. Når osten så er smeltet, fjerne du gryden fra varmen og sætter den til side.

Enjoy Darlings

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Koblet Af