Chicken Alfredo
Erika
Ingredienser:
- 350 g pasta
- 3 store bagte kyllingbryst, revet med en gaffel
- 1 omgang Alfredo Sauce (se forneden)
- 150-200 g mozzarella ost
Til saucen:
- 2 spsk olivenolie
- 4 stk frisk hvidløg
- 3 spsk mel
- 1 kylling bouillon terning blandet med vand.
- 75 g parmasanost
- 1 (cup) mælk
- salt og peber
Fremgangsmåde:
- Forvarm ovnen til 180°C
- Kog pastaen i en stor gryde, godt med salt (men selvfølgelig ikke for meget)
- Bag kyllingen og riv den fra hinanden med en gaffel.
- Dræn pastaen, læg det ovet i en skål og tilføj kyllingen og alfredo saucen. Forsigtigt blander du du alt ind i hinanden.
- Hæld halvdelen af pastablandingen over i et ovnfastfad og drys mozzarella ost over det. Hæld så resten af pastaen over og gentag.
- Bag i ca 20 min, indtil at osten er smeltet og lige er begyndt at blive en smule gylden på toppen.
Fremgangsmåde til saucen:
- Varm olivenolien op i en lille gryde, på medium varme. Tilføj hvidløg, og lad det simre i et minut. Drys mel i og rør rundt i et halvt minut, indtil det er blandet sammen.
- Bland bouillonterningen med vandet, og hæld det forsigtigt over i gryden. Pisk mælken i, og bliv derefter ved med at piske indtil saucen er begyndt at tykne. Når saucen er tyknet blandet du parmasanosten i med salt og peber. Ha en konstant omrøring nede i gryden, men gør dette stille og roligt. Når osten så er smeltet, fjerne du gryden fra varmen og sætter den til side.
Enjoy Darlings
Ingen kommentarer endnu