Sandheden er

Pigen bag skærmen del 1

Jeg vil bruge lidt tid af min søndag, på at besvare alle jeres mest stillede spørgsmål, og hvis ikke dit spørgsmål er blevet besvaret, skal du bare give lyd! 🙂

Mit fulde navn er Kristina Erika Andersen, men af helt personlige årsager, har jeg valgt helst at blive kaldt Erika, og det er da også bare lige en tand flottere, syntes du ikke? 😉
Jeg er 18 år gammel, 163 cm høj og kommer fra en lille by i udkants Danmark i vestsiden af Jylland.
Lige pt er jeg ved at uddanne mig som ernæringsassistent på Uddannelses Centeret i Holstebro, hvor jeg herefter vil læse videre og få en bachelor i ernæring og sundhed, så jeg kan blive kostvejleder.
Min drøm er at kunne træne konkurrence atleter op, da det er det jeg brænder allermest for, og kan forestille mig være tilpas og glad med resten af mit liv, så en personlig træner uddannelse skal også i hus på et tidspunkt.

Hvis jeg lige starter med at inddrage dig i min hverdag udenfor træning, kan jeg fortælle dig med 100 procents sikkerhed, at jeg er lige så stor en dovenlars, som hvilken anden, hvis ikke mere. Jeg nyder, og jeg mener virkelig NYDER, at bruge dagen i sengen, med en masse gode film, serier og youtube videoer. Hvis det ikke er sommer, kan jeg enten findes i min kærestes eller egen seng, med en god serie eller film kørende på skærmen, hvis jeg ikke træner eller spiser (jo okay, sikkert også når jeg spiser)
Når det så er sagt, så siger jeg ikke nej til en aftale med en veninde, en aktivitet med familien eller en chance for en oplevelse, hvis det kommer min vej. Jeg elsker at rejse, og har haft fornøjelsen af at møde et par søde instagram piger indtil videre, rundt omkring i landet! Jeg håber på at møde flere, da jeg syntes det er vildt spænende, ikke mindst at møde nye mennesker, men at rejse rundt, til nye bydele af landet.

Jeg er en meget snakkesalige kvinde, og der er ærligt ikke meget der ikke kan drøftes med mig, da jeg er en meget åben sindet person, som kun elsker at lære og høre, om andre folks erfaring inde for alle områder virkelig.

Nu til min træning, jeg prøver at træne 5-6 gange i ugen, hvor det kan se sådan her ud:

  • Mandag: Bryst og triceps + HIIT
  • Tirsdag: Ben, balder, skulder og mave
  • Onsdag: Ryg og biceps + HIIT
  • Torsdag: Hvile eller løb/gå tur i det fri eller på løbebånd, kommer an på vejret.
  • Fredag: Bryst og triceps + HIIT
  • lørdag: Ben, balder, skulder og mave
  • Søndag: Ryg og biceps + HIIT

Jeg køre 3-split, og har næsten altid gjort det, da jeg finder det til at være det, der passer bedst til mig!
Jeg laver mine egne programmer, da jeg ikke har råd til en personlig træner, og da jeg arbejder i centeret, kan jeg ikke få lavet det hos en af de andre instruktører.

Mange af jer spørger indtil hvilket cardio jeg dyrker, nu når jeg er på diæt, og som i kan se, så gør jeg mig mest i HIIT, og det er af den simple grund, at jeg virkelig ikke bryder mig om konditionstræning, så det skal bare hurtig overstås :p
Mit forhold til konditionstræning svinger meget, og i sommeren nyder jeg faktisk også at løbe ude i det gode vejr (det er nok mest en gå tur, men det siger vi ikke til nogen, den hemmelighed bliver mellem du og jeg)

Og som det aller sidste, så træner jeg i et lokalt center i byen, som ikke er del af en kæde!
Utallige af jer vil super gerne vide det, for en eller anden grund, men jeg må desværre skuffe jer, hvis i havde håbet på et svar som fitnessdk eller fitnessworld.

KOKURRENCE, STILLER JEG OP ELLER EJ?

Ja altså.. Mit svar i øjeblikket er ja! Det har kørt meget op og ned, og i starten var det faktisk meningen, at jeg skulle være stillet op i år, men af den simple grund, at jeg virkelig ikke har haft overskud i hovedet til det, blev det sat til side.
Jeg er i behandling for min depression, og en af de første tanker der poppede frem, var at jeg virkelig gerne vil have overskuddet til at stille op i 2016.
Jeg bruger mere og mere tid, sammen med/på mennesker som skal stille op, og for mig har det kun sat endnu mere blod på tanden. Jeg vil gøre mit bedste for at stå på scenen til næste år, men det bliver ikke i bekostning af mit mentale helbred. 🙂

Tror det var det jeg ville svare på i første omgang! Hvis du har flere spørgsmål, du gerne vil have svaret på, så skal du være mere end velkommen til at spørger på askfm (en app, hvor mit navn er mylifeazerika), i et kommentarfelt herunder, eller på instagram! 🙂

Kan du have en super dejlig dag, klap i måsen herfra
– E

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Sandheden er