Ben, Mave og Skulder Dag

Following your dreams

Nu vil jeg endelig løfte sløret for, hvad det er jeg har gået rundt og planlagt det seneste stykke tid.
Jeg har lagt mange hints her og det, inde på snapchat (add mig på lifeazerika :-* ), og da jeg spurgte i går hvis nogen af jer måske havde gættet det, fik jeg et par rigtige svar min retning!
Jeg har endelig fået redskaberne til, at kunne blive en vlogger, og hvad er en vlogger, spørger du? En vlogger er af definition, en der laver Video Logs, og ligger dem på youtube! 🙂
Jeg har længe haft en drøm, om at få det igangsat og er mere en ekstatisk over, at det endelig er begyndt at falde på plads. Jeg er i øjeblikket igang, med at få opsat min kanal, så den ser præsentabel ud, vænne mig til at have et kamera med mig overalt, så det ikke er akavet og underligt at se mig på din skærm og opgradere mine redigerings skills! I øjeblikket handler det mest om, at vænne sig til det med at snakke ind i et kamera, især når der er andre mennesker omkring mig, så af den grund går der nok en måneds tid, før den første vlog bliver uploadet og offentliggjort.

Hvad vil i gerne have drøftet, og se i mine kommende videoer?
Mine overvejelser indtil videre er:

  • Trænings pas.
  • Weekly talks, hvor jeg bringer et emne op i har ønsket gennem ugen
  • Q&A, hvor de mest stilte spørgsmål bliver svaret.
  • Min daglige routine, hvor jeg bringer jer helt tæt på, og giver jer lov til at se hvordan min hverdag hænger sammen.
  • Sjov og spas med veninder, kæreste(r) og familien.
  • Oplevelses og travel vlogs.
  • Et indblik i køkkenet.
  • Challenges, fra jer læsere og seere.

Og det tror jeg summer det op, jeg modtager gerne forslag med kyshånd, og vil meget gerne høre fra jer hver i sær, hvad i syntes lyder spændende! 🙂 I kan kommentere på dette indlæg, snappe mig eller sende en insta direct, med jeres meninger og forslag, jeg skal nok få set igennem og svaret på dem alle!
Vid, at der er stor sandsynlighed for, at jeg først svare lidt tid efter, at jeg rent faktisk har fået dem set ❤

Jeg elsker jer utrolig meget, og håber at i vil følge med!!
Klap i måsen herfra, Erika ❤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Ben, Mave og Skulder Dag