♥ Party inspired look ♥

My Recent Wishes

Jeg er indimellem uddannelser, og har ikke et arbejde der giver det meste overskud i budgettet til sjov og spas, hvor tøj er iblandt den kategori, så jeg bruger mest bare tiden på online lurking mere end online shopping haha.
Her er et par ønsker jeg gerne ville vise jer, som alle er overkommelige priser, så hvis i skulle have lidt luft i økonomien, og i måske har overset disse dejlige og så smukke muligheder, så er jeg her til at redde jeres dag!

Den første trøje er fra Gina Tricot, og sidder lige nu til prisen 119.00 dkk

Jenny Top

Jenna top, 119.00 dkk HER

For et par år tilbage, brød jeg mig bestem ikke om at have t-shirts på, da de (i mit hoved) satte fokus på mine tykke overarme, og det efterlod mig altid med en ubehagelig følelse, men jeg er nu begyndt at påskønne dem, og virkelig elske de forskellige former og cuts, man kan få t-shirts i!
Denne Jenny Top fra GT fangede virkelig mit øje, da jeg scrollede igennem deres hjemmeside, da mønstret bare er helt unik, og har et velkoordineret farveskema der er fordelt ud i små tern udover hele t-shirten!
Trøjen er lavet af 100% bomuld, så den kan da heller ikke være andet end behagelig at have på.

Det andet fund jeg fandt frem til er denne Elma Top fra Gina Tricot

elmatops

Elma top, 159.00 dkk HER

Jeg kan ikke udtrykke nok, hvor meget jeg elsker snører looket der sidder på midten af brystet og går ned mod taljen. Desværre er jeg ikke den eneste der har tænkt den tanke, så de fleste farver er allerede udsolgt!
Er jeg den eneste der bare har lyst til at rive hår ud, når man er gået glip af et super godt salg? *indsæt grædende grine emoji her*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

♥ Party inspired look ♥