Erika’s Chocolate Chip Pancakes
Erika
Ingredienser: 12 pandekager
- 1/2 cup mel
- 2 spsk sukker
- 2 tsk bagepulver
- 1/4 tsk salt
- 1 æg, slået
- 1 cup mælk
- 2 spsk smør, smeltet og kølet ned (becel er en god ide, du kan også suplere med kokosolie, uden smag)
- 1 tsk vanilje, eller 1 vanilje stang
- 2 store bananer, maste
- 1 cup chokolade knapper
- frugt til topping
Fremgangsmåde:
- I en medium skål kombinere du mel, sukker, bage pulver og salt. I en anden skål blander du æg, mælk, smøret (eller olien), vaniljen og de moste banananer sammen.
- Rør mel blandingen ind i den lidt mere våde blanding (dejen vil være en smule klumpet grundet af bananerne) Bland nu chokolade knapperne i, med en stor gryde ske.
- Varm en pande op på medium hede, med lidt smør eller olie på. Hæld den ønskede mængde dej blanding op, og lad den side indtil den bobler fint, vend den og lad den blive brun, på modsatte side.
- Nyd med toppings af ejet valg
Hvis i får prøvet opskriften, må i meget gerne tagge #erikasopskirfterpåprøve , så jeg kan se jeres resultat!
Møs til jer alle, og fortsæt god dag
Og nu er jeg jo død hamrende lækkersulten 😉 De ser virkelig lækre ud! Når jeg skal lave brunch til min søde familie i weekenden, så skal de stensikkert på bordet! 😀
Anna – wonderwomanwannabe.dk