JEG HADEDE MIN TRÆNING!

♥ Party inspired look ♥

1

2

3

4

6

Okaaaaaay, såååeeee….. Hvad laver jeg?

Jeg har snakket om mine 2016 mål meget, men en af dem jeg ikke har snakket så meget om, er at jeg har sat mig selv for, at ville prøve mig af i en masse ting jeg ikke er vant til! Jeg er en trænings tosse, jeg har aldrig gået alt for meget op i make-up og min stil, og jeg har da slet ikke sat den ud på nettet, i en form for inspiration for andre! Jeg startede allerede dette mål sidste år på min youtube kanal med videoen “Chit chat; Gør dig klar med mig; juleaften” som du kan klikke HER for at se, og nu med dette indlæg omkring mit udvalgte outfit for juleaften, og jo.. Jeg ved da godt at det er lidt forsinket, men jeg tænkte at siden dette er et outfit, som du kan iføre dig til flere events end juleaften, så ville min ekspertise på, hvor du kan få fat i delene henne, være brugbart på en eller anden plan haha.

Jeg elsker at eksperimentere med min stil og mit look! I øjeblikket er den meget ovre på den klassiske side, men stadig en smule flyvsk, hvis det overhovedet giver mening lol.
Jeg valgte denne juleaften at være girly, og tage en nederdel på fra asos med en mønstret t-shirt fra Gina Tricot.

Nederdelen er tætsiddende ved taljen, men ellers meget løs og luftig. Jeg elsker denne nederdel, da jeg føler mig som en prinsesse indeni når jeg snurre rundt, og den løfter sig op og spinner rundt… Jaaeeerr, jeg er stadig ny til det her, og ved ikke helt hvordan jeg skal udtrykke mig selv, men du ved hvad jeg mener, ik? :b

Nederdelen er fra asos, og jeg købte den for et par år tilbage, så den bliver ikke solgt længere, men hvis du leder efter noget lignende og BILLIGT, så kan du klikke HER
Skærmbillede 2016-01-10 kl. 19.15.21
Nederdelen jeg har fundet er på tilbud i øjeblikket til 85.10 dkk og er tilbage i en størrelse 10, 12 og 14 UK! 🙂

Den ser ud til at være en del kortere end min egen, men udover det rammer den meget godt.

Min T-shirt er fra Gina Tricot, og du kan finde den HER til en overkommende pris på 79.00 dkk!
Den er tætsiddende og utrolig velpassende! Den er lavet ud af et utrolig behageligt stof, som bare er så skønt at have på 🙂 Jeg bruger denne rullekrave meget til hverdag, og har bestemt ikke fortrudt mit køb!

Jeg har parret de to stykker op med et par høje hæle fra en random butik i mit område, som er simple kopier af Jeffrey Campbell booties, som jeg desværre ikke kunne finde mig frem til på nettet, og et par nylonstrømper fra Kvickly!

Håber det kunne bruges til noget, hvis i har ris/ros så tager jeg meget gerne imod det!
Kys & Knus fra Erika ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

JEG HADEDE MIN TRÆNING!